18 iunie 2013

Mobilier metalic de TOP pentru cabinete stomatologice


 







MALITA – mobilier metalic cu blat din corian sau din rasina epoxidica cu diferite materiale inserate ce confera un mediu ambiental, atat pentru medici cat si pentru pacienti.

Linie de mobilier cu un design modern:

-          corpuri compacte și modulare in functie de mediul de lucru, caracterizat prin mai multe soluții de blaturi;

-          sertare glisante, prin șine de ultima generatie, care permit o închidere silentioasa și un maxim de deschidere (ele pot fi adaptate fie prin mecanismul push-pull - printr-o simplă atingere a două degete - sau prin mecanismul clasic cu manere);

-          pentru iubitorii de tehnologie, vă sugerăm, de asemenea, deschiderea electrică a sertarelor;

-          robinet cu fotocelule și PST, insertiile de sertare sunt incluse.

În combinație: dulapuri/unitati mobile sau suspendate de perete.

Linie sofisticată de mobilier, cu arhitectura suspendata și inovatoare. Conectare ușoară pe perete, permite o igiena perfecta a podelei.
Imagine: blat de lucru din BIO, materiale de ultima generatie. O suprafață care oferă imaginea caldă si naturala a materialelor, foarte rezistent, ușor de curățat. Bazinul din Corian. Deschiderea sertare: push-pull.

Linie de mobilier cu design simplu dar esențial. Fronturi cu o geometrie simpla și eleganta. Top din Corian ® 30mm (disponibil: 12 mm). Unitate suspendata pe perete cu deschidere verticala. Deschiderea sertare: push/pull.

 

ZELIDA Linie de mobilier cu posibilitatea crearii unui spatiu pentru „titular PC", permite introducerea simpla a prizei pe perete, sertare glisante, prin șine de ultima generatie, care permit o închidere usoara și un total maxim de extracție.

ZELIDA compoziție modulara adaptabil la orice fel de cameră. Imagine: top în Corian ® de 60 mm; Unitatea de pliere usi si sertare interior; Unitate de suport PC. Unitate perete cu deschidere verticala.

 

Pentru alte informatii sau detalii, asteptam cu drag solicitarile dvs.

 


 Virgil Stamate

Tel: 0751 333 133
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu